Πολιτική Επιστροφών

Υπαναχώρηση

Έχετε δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση για οποιοδήποτε λόγο (χωρίς να απαιτείται αιτιολόγηση από εσάς) και μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα, χωρίς καμία επιβάρυνση, πλην του κόστους αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνώντας μας στο 2160034156  (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00π.μ-17:00μ.μ)  και εμείς θα σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε για την ακύρωση της αγοράς και την επιστροφή των προϊόντων.  

Περαιτέρω, θα χρειαστεί να παραδώσετε το προϊόν στην εταιρεία ταχυμεταφορών (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ), μαζί με την απόδειξη, που παραλάβατε κατά την αρχική παράδοση του. Εμείς αφού εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας επιβεβαιώσουμε μέσω email μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ότι αποδεχόμαστε την επιστροφή και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας το συντομότερο δυνατό και πάντως εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από εμάς, με τον ίδιο τρόπο που το είχατε εξοφλήσει.

Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος είναι απαραίτητη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας υπαναχώρησης που μπορείτε να βρείτε εδώ: FORMA.docx 

Αλλαγή προϊόντος

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε αλλαγή για το προϊόν που παραλάβατε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παραλαβής. Για τις αλλαγές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνώντας μας στο 2160034156 (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00π.μ-17:00μ.μ)  και εμείς θα σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε για την αλλαγή των προϊόντων.  Για την πρώτη αλλαγή ανά παραγγελία δεν επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων και την αποστολή του νέου προϊόντος, με εξαίρεση τα προϊόντα προσφοράς με ειδική σήμανση. Για να επωφεληθείτε της απαλλαγής από το κόστος αποστολής θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να παραδώσετε το προϊόν στην εταιρεία ταχυμεταφορών (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ), μαζί με την απόδειξη, που παραλάβατε κατά την αρχική παράδοση του. Εμείς αφού εξετάσουμε προσεκτικά το προϊόν προς αλλαγή, θα σας επιβεβαιώσουμε μέσω email μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ότι αποδεχόμαστε την αλλαγή και θα σας αποστείλουμε το προϊόν που επιλέξατε.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Προϋπόθεση για την έγκυρη άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων (υπαναχώρησης και αλλαγής) είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του να είναι η αυθεντική, σε άριστη κατάσταση, όχι κατεστραμμένη ή ελλιπής ή με εμφανή σημάδια φθοράς και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως λ.χ. προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές ή/και είναι σαφώς εξατομικευμένα, προϊόντα που λόγω της φύσης τους είναι, μετά την παράδοση, αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους προστασίας της υγεία ή της υγιεινής εφόσον έχουν αποσφραγιστεί.

Συγκεκριμένα, δεν επιδέχονται επιστροφής τα παρακάτω είδη:

-Ειδικές παραγγελίες

-Παραποιημένα προϊόντα (χάραξη-ειδικά νούμερα παραγγελίας)

-Βέρες

Όλες οι παραπάνω αναφερόμενες επιστροφές γίνονται στην διεύθυνση: ΦΟΥΦΑ ΔΗΜΗΤΡΑ- Ιακώβου Δραγάτση 8, Πειραιάς ΤΚ.18535